tisdag 5 juli 2011

Tar den långa vägen

Jag och fina I roadtrippar i Dalsland. Eller Mellansveriges Norrland, som jag vill kalla det. Jag har idag hört mer mopedknatter än jag gjort under alla mina år i U-town.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nu har jag läst ett antal av dina blogginlägg, (sådär härligt spontant som man ibland gör sent in på onaturligt ljusa sommarkvällar när ögonen sakta men säkert skrynklar ihop sig till vad som liknar två små katrinplommon) och kände att "fasen-" eller snarare fan för jag svär mer som en inbiten sjöman, "äntligen någon som opretantiöst skriver om vad hon tycker och tänker utan förbehåll. Gillade din blogg skarpt och hoppas att du fortsätter :)

Mvh,

Mimmi

P.S. Avundas roadtrippen. Själv är jag fortfarande på det där stadiet, "vore det inte kul...?"

Fröken E sa...

Mimmi: Tack så mycket för fint beröm, jag blev sjukt glad. Och angående roadtrippen: gör't. Jag kan rekommendera Dalsland, det är himla fint och såpass litet att det går att göra på tre-fyra dagar. Se: Håveruds akvedukt och muséet Not Quite. Undvik däremot Halmens hus, oavsett hur låga förväntningar du än har kommer du att bli besviken.

Skicka en kommentar

Om mig

Fröken E
Det enda du behöver veta om mig är att min blogg egentligen skulle hetat Tvångstankesmedjan, men pågrundav hjärnsläpp från undertecknad i bloggens tillblivningsögonblick blev det istället Tvångstankedjan, ett helt jävla random namn som inte betyder någonting alls.
Visa hela min profil
Använder Blogger.