onsdag 11 augusti 2010

Människor som irriterar mig, del 14

Många anti-feminister är mycket upprörda över de falska våldtäktsanmälningar de påstår förekommer i horder. Enligt dessa är detta givetvis feministernas fel, eftersom de har skapat ett så mansfientligt klimat att en kvinna bara behöver viska våldtäkt för att hela rättsväsendet ska gå bananer och avrätta den misstänkte, men oskyldige, våldtäktsmannen på alla möjliga sätt utom det rent fysiska (vi har ju trots allt inte dödsstraff i Sverige. Men det är väl bara en tidsfråga innan vi feminister inför obligatoriskt dödsstraff för alla män. Gärna föregånget av en gnutta tortyr). Att sedan enbart runt en tiondel av alla våldtäktsanmälningar som görs i Sverige leder till åtal är kanske lite konstigt, men det måste ju bara innebära att resterande 90 procent av de som påstår sig ha blivit våldtagna ljuger. Right?

Så, eftersom hotet om den falska våldtäktsanmälningen hänger över alla män vill jag ge några råd, i största välmening. Kära män: akta er för att gå hem med okända tjejer från krogen. Drick er inte berusade, för då ökar risken att ni ska få med er någon hem på ett one night stand och då vet vi ju alla vad som kan hända. Undvik klubbar och andra ställen där sexsugna tjejer kan tänkas uppehålla sig, detta ökar risken för att ni ska bli falskeligen anklagade för våldtäkt. Nu menar jag så klart inte att det är killens fel om han blir anklagad för våldtäkt, absolut inte. Men eftersom ni känner till riskerna är det väl bäst att ni är försiktiga, eller hur? Undvik också utmanande kläder, det ökar risken för att en tjej ligga med er och sedan anklaga er för våldtäkt. Kanske är det bäst att ni håller er borta från mörka platser också, och gå för allt i världen inte hem ensamma. Ensamhet ökar risken för raggningsförsök från kåta brudar, och sen vet man ju hur det slutar. Om ni bara vidtar dessa försiktighetsåtgärder så kan vi kanske få ner antalet falskanmälda våldtäkter, och det skulle ju gynna oss alla, eller hur?

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Blog Archive

Om mig

Fröken E
Det enda du behöver veta om mig är att min blogg egentligen skulle hetat Tvångstankesmedjan, men pågrundav hjärnsläpp från undertecknad i bloggens tillblivningsögonblick blev det istället Tvångstankedjan, ett helt jävla random namn som inte betyder någonting alls.
Visa hela min profil
Använder Blogger.